Intervisie

Intervisie

Bewust zijn, bewust doen

Intervisie is een actieve en leuke vorm van reflectie samen met collega’s. Jouw praktijk is het vertrekpunt. Door dingen die je dagelijks bezig houden methodisch te bespreken ontdek je nieuwe oplossingen en perspectieven. 

Om te kunnen reflecteren is ontspanning van het brein belangrijk. Daarom is er aandacht voor een fijne en comfortabele omgeving en begeleiding vanuit waardering. Zo kun je ‘ontkoppelen’ van de dagelijkse drukte en maak je ruimte voor jezelf om alles ook weer even van een afstandje te kunnen bekijken. Samen met gelijke collega’s verruim je je perspectief en ontdek je meerdere manieren waarop je professioneel met ‘gedoe’ om kunt gaan.

Ik werk met meerdere intervisiemethode en ik combineer dit waar het ondersteunend is ook graag met kennisoverdracht vanuit mijn expertise. Zo ontdek je meer over over jezelf in de dynamiek met je team en krijg je ook praktische inzichten en principes aangereikt vanuit het systeemdenken en de evolutionaire psychologie.


Voor mij is het weer duidelijk geworden hoe mijn maten en ik in de maatschap staan, wat ik aan ze heb, aan hen waardeer en hoe onze onderlinge dynamiek werkt. We hebben weer helder waar we voor staan en wat we willen voor de toekomst

Ingeborg Schoof – Dietistenpraktijk Alimentum

Bijzonder om met deze methodiek het diepere probleem naar boven te krijgen in een veilige setting en met rust en aandacht voor elkaar

Jenny Heijmans – Maxima Medisch Centrum

Wat ik waardeer is dat deze intervisie denken en voelen samenbrengt.

Dank voor deze inspirerende middag!

Marco van Doormalen – Maxima Medisch Centrum