MaMaJoJo

Daar waar druk staat op professionals, leidinggevenden en teams biedt MaMaJoJo een plek waar je veerkracht, persoonlijk leiderschap en eigen wijsheid herontdekt. De ervaren druk wordt minder en je perspectief verruimt. Je ziet nieuwe ‘lichtpuntjes’ en zet zelf stappen in de richting die jou past.

MaMaJoJo is een samenwerking tussen Marga Rijken, Margriet van de Kamp, Joyce Kruijff en John Rijsdijk. Al onze expertise en ervaring bij elkaar geeft een krachtige mix en diversiteit aan werkmethoden.

MaMaJoJo is een kwartet enthousiaste professionals dat elkaar in het werk heeft leren kennen. Door het toeval bij elkaar gebracht werd al snel de kracht van onze onderlinge samenwerking zichtbaar. Dat smaakte naar meer en onze eerste ontmoeting is alweer een aantal jaren geleden. Inmiddels hebben we samen mooie projecten gedaan en is er een helder profiel van onze toegevoegde waarde ontstaan.

Vakvrouw op het terrein van leiderschap, teamontwikkeling en verandering. Gaat direct naar de kern, brengt orde, helderheid, vreugde en plezier. Onze positieve psychologie-specialist, die van krachtgericht werken haar missie heeft gemaakt. Werkt met evenveel plezier en gemak op de werkvloer en in de directiekamer.

Schept zorgvuldig de ruimte waarin een ieder zich kan uiten en zich erkend weet. Is sensitief voor, en onderzoekend naar de boodschap vanuit het systeem. Maakt zwaarte licht, is zacht én sterk en ‘diep democratisch’. Creëert met haar stijl ruimte voor nieuwe mogelijkheden en oplossingen.

Teamcoach, acteur en trainer die een stukje met teams en coachees mag meelopen op hun ontwikkelingspad. Werkt graag met mensen die de uitdagende stap in hun ontwikkeling willen zetten. Beschikt over een rijke ervaring in het veld en over een onuitputtelijke bron van creativiteit.

Mateloos geboeid door het brein en gedrag in de moderne organisatiecontext. Brengt direct ontspanning bij ‘gedoe’ met waarderende vragen die ontwapenen en kennis die ontschuldigt. Hoort wat nog niet gezegd is en ziet wat gezien wil worden. Zeer ervaren in de gezondheidszorg en kent dit werkveld van binnenuit.

MaMaJoJo voor professionals, leidinggevenden, managers en HR-adviseurs

Leergang kijken door de systemische bril

Kijken door de systemische bril is een leergang voor leidinggevenden die door een andere bril naar hun team willen leren kijken. Je leert kijken tussen mensen, circulaire patronen herkennen en doorbreken en met kleine eenvoudige interventies leer je beweging te maken in de context waardoor ruimte ontstaat in een team om te veranderen. Want gedrag is altijd logisch in de context, maar niet altijd handig. Je leert anders kijken waardoor je nieuwe oplossingen ziet voor gedoe in de samenwerking.

Het voelde als een rustig eilandje in een ruige oceaan

Deelnemer leergang kijken door de systemische bril

Maatwerk voor teams

Om te komen tot verlichting van druk, werken wij vanuit een aantal bouwstenen met een breed scala aan interventies. Dat betekent een training, coaching of begeleiding op maat passend bij de vraagstelling, context en leerbehoefte.

Informatie volgt